logo

 • Wilma Bergveld - bergeendjes Noord Beemster - dia.jpg
 • Wilma Bergveld - ondergaande zon met boten op de rede - dia.jpg
 • Wilma Bergveld - in de spiegel - dia.jpg
 • Wilma Bergveld - magnolia - dia.jpg
 • Wilma Bergveld - gouden randje - dia.jpg
 • Wilma Bergveld - van nieuw naar oud station Luik Guillemins - dia.jpg
 • Wilma Bergveld - Amerlander wad - dia.jpg
 • Wilma Bergveld - familie Nijlgans - dia.jpg
 • Wilma Bergveld - koeien Lentevreugd - dia.jpg
 • Wilma Bergveld - kleurig Almere - dia.jpg
 • Wilma Bergveld - erg natte narcissen - dia.jpg
 • Wilma Bergveld - verlaten strand Scheveningen - dia.jpg

Wilma Bergveld - tweede kamer - mini31 maart 2015  Een bezoek aan de Tweede Kamer. Interessant om dat in werking te zien. En mooi is dat je op de publieke tribune alles direct kunt volgen. Daarna nog een rondleiding door de oude en nieuwe gebouwen, die op een heel slimme manier tot één geheel zijn gemaakt. Maar dan is 't toch aardig om na afloop niet direct naar huis te gaan, maar ook nog even aan de buitenkant langs de gebouwen te lopen en te kijken welke bijzondere poortjes en doorgangen er nog allemaal zijn. En dan blijken er ook heel fraaie spiegelingen te zijn.

Wilma Bergveld - Oisterwijkse vennen I - mini25 juni 2014, een paar dagen naar Oisterwijk en omgeving. Na 't bekijken van de omgeving op de kaart, stond in elk geval een wandeling door 't vennenlandschap op 't programma. Aangezien ik nog nooit in dit gebied geweest ben, wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Soms staat er allerlei water op de kaart, maar is het in werkelijkheid grotendeels begroeid. Maar dat is rond Oisterwijk niet 't geval. Vennen in allerlei maten, met diverse begroeiing er om heen. OOk een prachtig blauwe lucht met kleine witte wolkjes. Dat leverde heel mooie plaatjes op. Maar daar rondlopen in een gebied vol met diverse libellen, kikkergeluiden etc. geeft een prima vakantiegevoel.

Wilma Bergveld - in de spiegelOp vakantie op Fuerteventura. Op 25 januari 2013 lopen we langs de kust. We zien onszelf, en natuurlijk het achterliggende landschap als de zee en het eiland Lobos, in de spiegel. Een grappig effect.

Wilma Bergveld - spiegeling ministerie van Buitenlandse ZakenOp 5 november 2012 op de fiets naar Den Haag. Het doel is een nuttig en gezellig overleg. Maar als ik er dan toch ben, dan nog even een klein stukje verder gekeken op een plek waar ik eigenlijk nooit kom. En bovendien benieuwd naar hoe lang het nog zal duren voordat Nieuw Babylon gereed zal zijn. Het was erg koud, maar mooi helder weer. En dan, achter het gebouw van het ministerie van Buitenlandse Zaken blijkt een vijver te zijn, waarin het gebouw en de heldere blauwe lucht, prachtig spiegelen. Door de licht golvende beweging van het water, lijkt het alsof er beweging zit in het gebouw. En dat blijkt later ook mensen bij het ministerie aan te spreken, zodat ze die foto plaatsen op hun Sociaal Jaarverslag 2012. Dat is wel een heel bijzondere ervaring.

Wilma Bergveld - herhalingEen weekend Hilversum, met diverse leuke en interessante uitstapjes. Eén daarvan is op 3 juni 2012 naar het museum voor Beeld en Geluid. Natuurlijk is het gebouw heel bijzonder net als de inrichting. En onwaarschijnlijk is al het materiaal dat daar opgeslagen is en ook te zien is. Maar dan vrijwel aan het einde van het bezoek, toch nog even naar het toilet. Ongelofelijk, die hele rij wasbakjes, met licht er in, dat bovendien nog steeds van kleur verandert en dan nog alle spiegels waarin alles minstens nog eenmaal wordt weergegeven. Zoiets moet je op de foto zetten.

 

© Alle getoonde foto's zijn eigendom van Wilma Bergveld.
Wilt u informatie over gebruik van mijn foto's? Neem dan contact met mij op.

Webdesign: Charles van Steenderen de Kok   info

In/uit loggen

Ga naar boven